ŽoFiRo píše:kvůli implantátu není potřeba dávat zvíře do narkozy, údajně se implantát sám "rozpustí" a přestane účinkovat.

Nekousal nikdy a nekouše i tomto období, neznásilňuje hračky apod.vzhledem k tomu, že nemá papírové rodiče,dala bych ho vykastrovat..((((.I když nerada, vždyt je mu teprve 10 měsíců, myslím si, že je to brzo, ach joo.Šotek je vesměs hodný fretáček už od mala.Připadá mi, že neví, co má hledat, dostal plyšovou fretku, abych ho obrátila jiným směrem,radši, než by mi zdemoloval byt...
Nekousal nikdy a nekouše i tomto období, neznásilňuje hračky apod.vzhledem k tomu, že nemá papírové rodiče,dala bych ho vykastrovat..((((.I když nerada, vždyt je mu teprve 10 měsíců, myslím si, že je to brzo, ach joo.Šotek je vesměs hodný fretáček už od mala.Připadá mi, že neví, co má hledat, dostal plyšovou fretku, abych ho obrátila jiným směrem,radši, než by mi zdemoloval byt... a vůbec si nějak ublížil...Je jiné řešení než kastrace,a pokud né, lze ho již  vykastrovat? Děkuji za každý příspěvek....
 a vůbec si nějak ublížil...Je jiné řešení než kastrace,a pokud né, lze ho již  vykastrovat? Děkuji za každý příspěvek....

Zajímaly by mě názory Vás zkušenějších a případně i osobní zkušenosti. Ještě bych měla zmínit, že mláďata rozhodně neplánuju ani u Matýska, ani u Blešky a všem jsou cca 2 roky.
 Zajímaly by mě názory Vás zkušenějších a případně i osobní zkušenosti. Ještě bych měla zmínit, že mláďata rozhodně neplánuju ani u Matýska, ani u Blešky a všem jsou cca 2 roky.
Zpět na Operace (i kastrace) fretek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků