čím víc tím líp
 čím víc tím líp  Alena
 Alena

Alena Jo.. psala mi jedna holčina, že to hned řekla své známé, a ta našla doma "čerstý" otospectrin.. naštěstí ho nepoužila.. fakt je toho moc..
 Alena Jo.. psala mi jedna holčina, že to hned řekla své známé, a ta našla doma "čerstý" otospectrin.. naštěstí ho nepoužila.. fakt je toho moc..

Nokiika píše:To je dost možné, že o tom problému výrobce ani neví, to máš provdu.. Je třeba taky možné, že od roku 2005 se mohlo trošku změnit složení léku, přeci jen je 6 let a nebo jsou některé fretečky víc odolné..
Ať je to, jak je to, už by se to mělo přestat dít, aby jsme neměli půl fretčí populace bez oušek..

Tím spíš chci aby se to už  vyřešilo!!
  Tím spíš chci aby se to už  vyřešilo!!

Nejrači bych si nafackovala, jak jsem mu ublížila, to si nikdy neodpustím.. Už bych moc chtěla mít všechno za sebou, protože to nejhorší nás teprve čeká..
  Nejrači bych si nafackovala, jak jsem mu ublížila, to si nikdy neodpustím.. Už bych moc chtěla mít všechno za sebou, protože to nejhorší nás teprve čeká.. 
 Ale bylo to zvládnutelné.
  Ale bylo to zvládnutelné.
Nokiika píše::( Je to na prd..

.. jak vidíš, i kastrace je věc názoru a konečné rozhodnutí bude jen na tobě - jako ostatně vždycky všechno v životě
 .. jak vidíš, i kastrace je věc názoru a konečné rozhodnutí bude jen na tobě - jako ostatně vždycky všechno v životě  Moc na vás myslíme a hlavně na Béďu - A + všechny fretečky z MB.
 Moc na vás myslíme a hlavně na Béďu - A + všechny fretečky z MB.Zpět na PRVNÍ POMOC při náhlém problému
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků