Ahoj vespolek,
nechtělo se mi to házet do nemocí, protože podle všeho to nemoc není, ale nevím si rady s pušením...
Všichni, kdo znáte ty moje vobludky, víte, že jsme si se žlázkami užily až až. Teda hlavně Bestie Žofie. Tentokrát mám problém ale s Lízou. Neustále puší, v podstatě trvale má smrdící prdelku. Málokdy zaregistruju kdy to pustí, ale i tak vím, že to dělá v podstatě skoro při jakékoliv činnosti. S ucpanými žlázkami mám zkušenost a fakt ucpané nejsou, takže vymačkání by asi nepomohlo (a proč ji zbytečně tahat v těch mrazech na veterinu)...
Abych se dostala ke svému "dotazu:" V jakých situacích a za jakéch podmínek Vám fretky puší? Je možné, že to může být třeba i zimou, teplem? Na Vánoce jsme přesunuly klec a Líza začala pušit, je možné, že jí nevyhovuje dané místo třeba kvůli nějakým špatným bůhvíčím (zóna, aura, vlny...). Na klec netáhne a ani tam nejde přímé teplo (topení je neustále v pokoji vyplé). Nebo na mě prostě prdí
Dá se s tím vůbec nějak bojovat?
Předem díky za jakékoliv názory...
(P.S. výlet na veterinu stejně bude, Žofka bude brzy potřebovat zase vymačkání.....)