Johana píše:............ je šíleně rozmazlenej. :oops: ................
vidíš, a já si až dodneška myslela, že mít zpovykaný fretky je tvoje zásada a cíl. a ono přitom ne, to je jen nááááááhoda, protožes na neschopence!!!
;)))))
Johana píše:............ je šíleně rozmazlenej. :oops: ................

martina píše:vidíš, a já si až dodneška myslela, že mít zpovykaný fretky je tvoje zásada a cíl. a ono přitom ne, to je jen nááááááhoda, protožes na neschopence!!!

...konecne si sa zaradila do klubu nadavajucich na svoje prasata...Kozichuuuuuu, makeeeeeej...
 ...konecne si sa zaradila do klubu nadavajucich na svoje prasata...Kozichuuuuuu, makeeeeeej... ))))
))))

Ja mám doma hotové vojsko- majstri v kladení nášlapných mín.
 Ja mám doma hotové vojsko- majstri v kladení nášlapných mín.   Ale prosím nepoužívať slovo prasa. Peggy je v tomto najčistotnejší tvor na svete. Ona zase robí iný bordel. Nikdy nepochopím ako sa dokáže prasa v posteli prikryť, že jej trčí spod periny len nos.   Poškrabkaj za mňa Kožicha!!!
 Ale prosím nepoužívať slovo prasa. Peggy je v tomto najčistotnejší tvor na svete. Ona zase robí iný bordel. Nikdy nepochopím ako sa dokáže prasa v posteli prikryť, že jej trčí spod periny len nos.   Poškrabkaj za mňa Kožicha!!! Kožich podrbán.
 Kožich podrbán.

...Kubo sa s nimi urco maznat nebude...hehe
 ...Kubo sa s nimi urco maznat nebude...hehe
 )
 )

Pavla Henzlová píše:No ta je krásná... Ještě aby se mu nelíbila

Jednou se to povedlo mému Gropovi, ale taky máme všude koberce... to byla spoušť
 Jednou se to povedlo mému Gropovi, ale taky máme všude koberce... to byla spoušť 

)))
)))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků