Liška píše:Arthurek mi ale udělal velikou radost. Fredy se přestal prát s Bárou, spokojeně spolu dokonce spinkali celou noc v jedné kleci. A nevzbudil nás ani jednou Bářin ryk. Aniž by se s Arthurem setkali, tak se proti němu semkli a jsou teď jedno velké klubíčko, co drží pospolu.
Fredy po včerejší žárlivosti se ode mne ani nehne, běhá za mnou, spí se mnou, dává pusinky ikdyž si o ně neřeknu. Zkrátka o mě pečuje, dokonce vzorně chodí na záchůdek, aby mohl být pohlazen a věnovala jsem mu svoji pozornost. (Vyčůránek jeden).
Co bohužel Arthur nevyřešil je momentální rozežranost a rozmlsnost našeho osazenstva. Na setkání v Poslově Mlýně mi ostatní fretkaři rozmazlili fretky různými dobrotami. Všechny, kteří to dělali, roztrhnu jako hady!!! Stačí, abych si udělala vodu se šťávou a alespoň jedna fretka mi oblézá nohy, prosí a když nic, tak i panáčkuje!!! Moje (pardon, naše) hrdé fretky, pro které je pod úroveň o cokoliv prosit (neřeknou co chtějí a když to nedostanou, tak se mstí) teď při večeři panáčkují!!!
Kdo a čím ti rozmazlil Fretky žeby sýrové polštářky od tety Lucky