Aluki píše:Samozřejmě pokud se prokážou očkovacím průkazem s nálepkou čipu, rády jim ho vydáme, v tom problém nevidím...spíš jde o to že oni neprojevují ani snahu freta vyzvednout a náklady na jeho ubytování a stravování požadovat budeme.Kdyby chtěli, mohli ho mít již ve čtvtek,stačilo zvednout telefon....
marnelbar píše:reakci majitelů jste si mohli všichni přečíst ,vkládala jsem konverzaci z face a dnes Jana osobně volala,tohle celé mi přijde na hlavu,protože konečně je někdo čipován a majitelé .... nechci psát to co mám na jazyku!! na co máme čekat Johan? až se uráčí ho konečně vyzvednout ? až se jim to bude hodit ? vždyť ani nezavolali,nezeptali se jestli mu něco není,jestli je zdráv a zda je v pořádku...popřípadě se domluvili,kdy fretáka vyzvednou..naprosto nic!! zvláštní vztah ke zvířeti,opravdu jo,mrzí mě to o to víc,protože pokud dojedou ,nevím jak se zachovám a také se mi ho nebude chtít dát i když je to pošuk ale takovým co jim je jedno,kde jejich zvíře je a jestli je v pořádku ,tak to stěží rozdejchám....snila jsem o tom,že pokud se někdy objeví fret co má čip a dáme vědět majitelům,že to bude to nej shledání,bohužel to byl jen sen a snít se nevyplácí,protože jsme lidi bez charakteru,bez citu a bez úcty ke všemu živému !!!!
marnelbar píše:já vím Johan jak si to myslela ...jen mě to příšerně tohle celé sere,možná právě hledají tu nálepku v tom množství co tam mají a možná taky ne,kdo ví,těžko říci ale troufám si soudit podle jednání tedy spíše nejednání !Do adopce by ani nemohl,spíše prozatím na převýchovu,takovýho pošučka by jsme nikomu nemohli dát ,leda rychle kastrovat a to by pani doktorka měla velkou práci a s pinzetou,protože jeho výbava je nulová , jiní po říji něco mají , on ne!! Dnes mi tu běhal,vztekal se a hryzal,když se unavil,tak jsem muchlovala a dokonce vydržel minutku se nechat drbat na břiše,pacholek jeden pěknej i ten nos mi přijde sympatickej ,je prostě zvláštní ve všem !
Zpět na Fretčí útulek Klubko - FUK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník