Včera si také přijeli pro Joye - Vivalda a prokázali se platným očkovacím průkazem a číslem čipu, jak bylo domluvené.Vše bylo v naprostém pořádku a Vivald mohl jít už konečně domů.Sice mi odpadlo jedno venčení,kydání záchůdku a krmení ale docela za tak krátkou dobu jsem si ho oblíbila,ač byl dobrej ma-gor,začal se dožadovat pasty a stou jsem si sním mohla dělat co chtěla,no co naplat,je tam,kde má být a hlavně také bylo vše vysvětleno ,to, na co jsem se ptala a co bylo pro mě důležité.Slečna zanechala finanční hotovost za dočasný azyl,krmení a proplatila cestu.Touto cestou ještě jednou děkuji.
Zítra s Hugem absolvuju cestu za pani doktorkou a pak podám hlášení...
Suri běhá s Pilulkou,nejdříve si holky vymění názory a pak se spolu nahání a hrají si,je to takový jejich rituál aby si ujasnili,že obě mají navrch a síly jsou stejné

,chybí jim ale Oskárek.
Šalamounka jsem zkusila začlenit mezi holky po odchodu Oskárka aby jim zaplnil místo ale ejhle,Šali není zvyklý na jiné a zkoušel je přeprat a kousat což holkám dost vadilo a oplatili mu to stejným dílem,pak vzal nohy na ramena a utíkal před nima a schovával se ,dělal, že není!brouček...bál se!
Hugo,ten startuje po ostatních i přes klec,takže toho ani začleňovat nebudu..kastrován zatím není ...nejradši si hraje s pet lahví a myškou,ale tu jsem mu vzala,protože ji rád žvýkal!Miluje Viyo nápoj,melouna,okurky...
Ginji to je kapitola sama pro sebe a s jinýma ..nee,jak jsem již psala ve vlákně 6fretek a proto může jít do adopce sám,je hrozně zvláštní ,tiše vyčkává co bude až dovenčím jiné,pak když ho pustím, běhá si půl hodinky a pak se někam schovává,nejradši pod deku nebo do pelíšku,ohání se po mě,skáče mi po nohách jak prdlej,je takový nesvůj při tom a když si sním chci hrát,ještě neví co ode mě asi může čekat, je pořád ve střehu a moc si nehraje,první den byl hodný,vystrašený a nechal se v klidu pochovat,ted se nechá pochovat až se ,,vylítá,, pokud se tomu tak dá říct ale většinou pozoruje dění kolem,mám z něj smíšené pocity,uvidíme co bude dál a budu mazlit a mazlit...sice přijde ale je pořád ve střehu, krasavec jeden!ostatní čtveřice bílejch pošuků,netřeba komentovat,zaměstnají mě až,až....jsou ale hrozně hravý,čistotný a myslím,že se maji moc dobře,jsou v pohodě a jejich blbiny nemaj chybu,jen holky a Arnošt koušou a ohánějí se,Elvisek je fajn, ten je jediný ,který si umí se mnou hrát a baví ho to,ostatní mě jenom hryžou..Arnýho zajímám pouze co se týká mlsek a holky taky!byla bych ráda aby holky šli společně do adopce,protože jsou dost na sebe upnuté a mají se moc rádi,Arnošta bych dala nejradši někomu,kdo má zkušenost a měl by kolem sebe také fretky,je jedno zda holky či kluka ale k fretce určitě,Elvisek u toho je to jasné,jedině k frekám a možná co nevidět už půjde,je naprosto skvělej na to kde byl a žil!
Také mám info od ostatních a mám z nich radost a posílají fotky ,přidám je pak na rajče...naposledy přišel mail od Kamily Langrové jak se AMY má skvěle, jaká je a jak se budou stěhovat do nového vlastního pokoje a že je bezva holka a má se mooooc dobře.Díky Kamčo moc!
O Kulíškovi mám pravidelné týdenní zprávy , vždy mě moc potěší a věřte ,že se u čtení zasměju,co on a Emča vyvádí
jsou dokonalý !!Dále také o Adidasovi i Edwardovi ,Djukovi , Hobitovi,Ferdinandovi,Arthurkovi ,Elišce...to vše v poslední době...mám ze všech moc velkou radost!!!Chybí mi všichni!