S velkou radostí oznamuji ,že dnešním dnem Majk už nepajdá.Po důkladnějším prohmatání jsem našla mírný otok v oblasti kloubu,takže Kostival s Koňským kaštanem byla dobrá volba a budu mazat ještě asi týden i když už nepajdá.
Fakt nevím co dělal nebo co se stalo ale je velmi pravděpodobné,že s Oskarem jak blbnou si mohl pohmoždit sval nebo se uhodit i do nožky,je možné i to , že Oskar mu ji více stiskl zoubkama při hře, protože zjistil jak je Majk na ně náchylný a využíval toho (přesila). Majk si od té doby před ním přední nohy schovává i když si hrajou co jsem vypozorovala ale i přesto si spolu krásně hrají a mají se moc rádi.Majk při potírání drží, protože ví, že mu to udělá dobře a dostane ještě odměnu.Vše jsem konzultovala s veterinářem.
Silvo po přečtení příspěvku jsem hledala vřed,záděrku a jiné nesmysly ..naštěstí nic.
Pajdající záhady mají vždy nějakou příčinu, přesto děkuju za info!
Grimmh ....děkujeme!
Johanko ...pomáháš slovem,držením palců a myšlením!
Z Orfeuse se stává silný závislák na člověku.Potřebuje mít se mnou neustále kontakt .Pokud jsem tady, plně ho má ale bohužel až po vyvenčení všech v útulku a domácí zvěře.Přála bych mu být fretkou na volno a aby našel co nejdříve novou milující rodinu.Je to moc hodný freták,mazlík a neskutečně vděčný za všechno.Má své kouzlo a nevinný pohled,kterým řekne vše co chce.Je to miláček.
Oskárek vymýšlí neustále nějaké blbiny,dává pusinky a rád si se mnou hraje.Také mě olizuje a pak mě bere do zoubků a kvoká si u toho radostí.Je to velmi komunikativní stvoření a na to jaký byl a jak se choval se krásně zklidnil a má rád všechny fretky , hodí se jak k samcům tak samicím.Miluje vodu a lovení granulek ve vodě.Je to pěkný kluk a šibal v jednom kožíšku.Je sním tolik srandy jako s nikým jiným!
Majk je už v pohodě a dokáže si se mnou hrát aniž by stisknul nebo se ohnal.Je ale stále vidět, že minulost na něm zanechala stopu,která se sice odbourává ale ještě zůstává.Nechá se pochovat ale pouze na určitou dobu,když ho zahrnu spoustu pusinek, tak drží ale pak chce zase pustit .Je to takový velký medvídek s milým kukučem, který se rád povaluje a blbne s Oskarem i s Elí a se mnou trochu, aby se neřeklo.Dožaduje se mlsek,lehne si k nohám a čeká co ze mě vypadne nebo spadne.Miluje plyšáky! Hodí se také ke všem ale do adopce musí pouze k fretce,jinak by strádal ...samostatně ho nedám,jeho ne!
Elí začla být veselejší a zase je to ona,hravá a ukvokaná slečna.Ukončení říje ji změnilo a je šťastnější a klidnější.Bílá potvůrka co je stále štipkací...ruce mám od ní samej šrám ale mě to nevadí,někdy stiskne více ,někdy vůbec ale jsem ráda, že aspoň v tomhle duchu se mnou blbne.Nejraději je, když ji chytnu za prdku s ocáskem a ona je přitom na zádech .. u toho se tak slastně kroutí a já ji drbkám ,tohle prostě miluje!Dělá na mě výpady,nakrucuje se a utíká ..tenhle její styl her je bezva a ona je ve svém živlu.Je ztřeštěná a moc chytrá.Ví, kde mám pamlsky a udělá cokoliv aby mi dala najevo, že je prostě chce.Nejvíce miluje sušené kuřecí maso ,dokáže loudit do nevidim.
Nepotřebujete někdo kamaráda ? Čekají tu na Vás a někteří už hodně dlouho!