. Držte jim palce ale hlavně postarší fretečce.Pani slíbila,že ihned napíše.Zoe je hodná fretečka,čistotná ,už se nebojí,je hravá a nekouše,když je unavená,tak si chodí lehnout k nohám člověka.Je moc fajn.Budu na ni myslet....
 . Držte jim palce ale hlavně postarší fretečce.Pani slíbila,že ihned napíše.Zoe je hodná fretečka,čistotná ,už se nebojí,je hravá a nekouše,když je unavená,tak si chodí lehnout k nohám člověka.Je moc fajn.Budu na ni myslet.... . Držte jim palce ale hlavně postarší fretečce.Pani slíbila,že ihned napíše.Zoe je hodná fretečka,čistotná ,už se nebojí,je hravá a nekouše,když je unavená,tak si chodí lehnout k nohám člověka.Je moc fajn.Budu na ni myslet....
 . Držte jim palce ale hlavně postarší fretečce.Pani slíbila,že ihned napíše.Zoe je hodná fretečka,čistotná ,už se nebojí,je hravá a nekouše,když je unavená,tak si chodí lehnout k nohám člověka.Je moc fajn.Budu na ni myslet....

. Oblíbila si maňáska z Ikeii bílou ovečku,tak jí má v pelíšku.S naší "důchodkyní" fretkou Máňou se očichali, Zojinka projevila zájem o hru,ale Máňa odešla raději dál spát do svého pelechu, tak uvidíme,jak se to bude vyvíjet dál.
. Oblíbila si maňáska z Ikeii bílou ovečku,tak jí má v pelíšku.S naší "důchodkyní" fretkou Máňou se očichali, Zojinka projevila zájem o hru,ale Máňa odešla raději dál spát do svého pelechu, tak uvidíme,jak se to bude vyvíjet dál.

.Udělám zase nějakou fotečku a pošlu.
.Udělám zase nějakou fotečku a pošlu.

veselé vánoce.jpg
 veselé vánoce.jpg
 !!!
 !!! 
 ...společnost ji dělá starší fretčí kamarádka a lidé,kteří si ji zamilovali !....i přes počáteční nedorozumění si holky cestu k sobě našli i když to ještě není úplně super ale čas jim v tom pomůže , tak jim držte palce ať je ten čas nejkratší a začnou spát společně v jednom pelíšku.
 ...společnost ji dělá starší fretčí kamarádka a lidé,kteří si ji zamilovali !....i přes počáteční nedorozumění si holky cestu k sobě našli i když to ještě není úplně super ale čas jim v tom pomůže , tak jim držte palce ať je ten čas nejkratší a začnou spát společně v jednom pelíšku.
 ) , kde se vykoupat a kam pro mlsky !! Je zlatý a vychovaný...všichni ho bezmezně milují , a vím,že slečna Denisa byla pro něj skvělou volbou a nejen ona ale i její maminka jsou z Jáchymka uplně nadšený, chtěli mi ho prostě ukázat, pochlubit se.. jak kluk vyrostl a já mám opravdu velkou radost,že přijeli a moc mě to těší. Smutnou zprávou pro mě je a velká škoda,že Jáchymek ztratil svoji fretčí kamarádku, jak jinak než na neznalost veterináře se kterou se setkáváme poměrně často ,řekla bych na každém rohu a důvěru,kterou lidé svému vetovi dají ..se prostě nevyplácí a o to víc mě  mrzí , že jsem nemohla pomoci , protože jsem nevěděla ...
) , kde se vykoupat a kam pro mlsky !! Je zlatý a vychovaný...všichni ho bezmezně milují , a vím,že slečna Denisa byla pro něj skvělou volbou a nejen ona ale i její maminka jsou z Jáchymka uplně nadšený, chtěli mi ho prostě ukázat, pochlubit se.. jak kluk vyrostl a já mám opravdu velkou radost,že přijeli a moc mě to těší. Smutnou zprávou pro mě je a velká škoda,že Jáchymek ztratil svoji fretčí kamarádku, jak jinak než na neznalost veterináře se kterou se setkáváme poměrně často ,řekla bych na každém rohu a důvěru,kterou lidé svému vetovi dají ..se prostě nevyplácí a o to víc mě  mrzí , že jsem nemohla pomoci , protože jsem nevěděla ... .
 .

)))) (i když v mnoha případech krutá realita)
)))) (i když v mnoha případech krutá realita) 

, ani pani doktorce se nelíbil!
  , ani pani doktorce se nelíbil!

, pamlsky jako kuličky atd..už vůbec né ,nikdy je nechtěl a pak bych asi i měla strach abych ho neudusila,stačí mi ten céres takhle..zkouška v kaši,v pastě,v mase..bez úspěchu a zbytečný boj ..
 , pamlsky jako kuličky atd..už vůbec né ,nikdy je nechtěl a pak bych asi i měla strach abych ho neudusila,stačí mi ten céres takhle..zkouška v kaši,v pastě,v mase..bez úspěchu a zbytečný boj ..

Zpět na Fretčí útulek Klubko - FUK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků