Tak hlásíme,že je nás o něco méně....Rupíček s Bělkou už mají nové rodiny a vše je tak ,jak má být....dostala jsem zprávu hned od obou jak se zabydleli a Bělunka jak se zkamarádila s fretčí kamarádkou Baruškou,také nalezenkou... vše je v pořádku,holky už se navzájem čistí a opečovávají i když Baruška dala najevo kdo je doma pán ale padli si do noty a tak jsem moc ráda!!Rupert hned po příjezdu do nového domova musel vše řádně očmuchat,prý lítal jak stíhačka,pohráli si a pak se šel zabydlet a napapat,to on moooc rád , zítra ho čeká seznámení s pejskem,kočičí kamarádi jsou prý namyšlený ,tak uvidíme jak se vše bude vyvíjet.Myslím na ně ....mooc a Zuzanka mi tady pláče,hledá je a je hodně smutná...nechápe to,prdelka malá,ale já doufám,že se jednou na ni také usměje štěstí a ona bude moci dovádět s fretčíma kamarádama dál,protože ona je ten tip co nechce být sám ani náhodou,je mi jí moc líto!
Přišla také zpráva od Zojinky,má se moc dobře,myslím na ni také a proto jsem paní Denise napsala jak se má a odpověď přišla ihned...část jsem zkopírovala : Zojinka je super,je v naprostém pořádku a pohodě, skvěle si na nové prostření zvykla.Ráno v 5,40 hod. jí vypouštím z pelíšku (už nepotřebuji budík,skoro na minutu přesně zaškrábe na klec),aby probudila v postelích moje dítka,tak je vždycky jde očichat a olízat a když nereagujou,tak je jde pod peřinu štipkat do nohou a to panečku zabírá.V 7 hod jí manžel zavírá a opět v půl 5 odpoledne je vypuštěná a to s námi řádí až do večera.Přináší nám spousty radosti a je to zlaťounká holčička.Mám takové huňaté bačkory a ty mi pokaždé odvleče od gauče přes celý byt ke klukům pod sedačku
.Udělám zase nějakou fotečku a pošlu.
No a naše dnešní cesta s Leonkem za pani doktorkou dopadla celkem dobře,nechali jsme odebrat vzorky ze dvou uzlin,vzorky chlupů ,které půjdou na rozbor na (plíseň),dostali jsme šampon Medivet asi 20ml , po těle má samé bazaliomy (nevím jak se to píše) je jimi prolezlý ale hubený nebo pohublý prý není... no a není váží 1335g, jen prostě tak vypadá z toho jak má prořídlou srst a pár místeček bez chloupků ,útvar na krku mu byl opět podvázán a budeme zase utahovat,bude se vracet,takže pro nás nic nového a budeme čekat do pondělí na všechny výsledky ..ocásek má po celou dobu co je tady taky mírně prořídlí ..neustále ho má vstyčený nahoru... je jako malý drsnosrstý ohař, no a byla snáma i Bělunka - trošku se mi nelíbilo jak to má u pipinky olezlé,prostě měla takový mírný výtok,tak jsme ji vzali stěr , a výsledek byl takřka bez nálezu myslím bez žádného možného zánětu,tak jsem byla ráda..spraví to Betadine 1:20, nová rodina ví ...slečna Dana je zdravotní sestřička !
A Eliška zjistila,že ten úžasně větrový gel na její nožičku i chutná..se zní vážně po....