Prostor pro vaši reklamu, prodej mláďat, zboží, nabídky služeb... Zakladatel má možnost téma zamknout.
Pravidla fóra Zde je možné inzerovat svoje nebo cizí služby nebo výrobky či nabízet mláďata. PODMÍNKOU JE SPONZORING NĚKTERÉHO FRETČÍHO ÚTULKU NEBO FOFRu. Proto se s námi, prosím, nejprve spojte na fretka@fretka.cz, abychom domluvili podrobnosti. Neobávejte se, bezpochyby se domluvíme na řešení schůdném pro obě strany. Naopak nepovolená reklama by mohla znamenat zablokování vašeho přístupu na fórum Fretka.cz.
Soukromou nekomerční inzerci lze volně umístit do fóra INZERCE.
Majdo, objednávka odeslaná 16. (čt, ale pozdě večer) na dobírku, bude odeslaná příští pátek? Někde jsem četla, že odesíláš vždy v pátek. Číslo objednávky je 143658 . Díky za odpověď
Majdi? poslal jsem objednávku na granule, placku a pexeso. Tak v rámci možností, jestli to pujde, tak to klidně narvi do té krabice krmení, ať to není navolno. Nevím jak to posíláš, ani jak se to tam vleze, tak ať s tím nejsou zbytečné strasti věřím, že mi je ujídat nebudeš tak díky moc, měj se
Majdi, prosím Tě, mohla bys mi přidat do balíku, který jsem včera objednávala, nějaké mlsky. Až jsem objednávku odeslala, vzpomněla jsem si, že jsem chtěla objednat ještě od Vitakraftu - 2x Denta Crossys + 2x Malt Crossys + 2x Yogurt Crossys. Už jsme úplně na dně a to těm mým miláčkům nemohu udělat. Je to objednávka č. 147011. Díky moc Hana.
Morgan, omlouvám se za pozdní odpověď, velké balení nemám a kdy bude netuším...tak tři neděle bych tipla. Ále zase budou roury, opičí hamaky, lodní hamaky s tričkem...tohle by mělo dorazit příští týden
Majdičko, sluníčko, Ty jsi naše zlatíčko! Fretečky Tě pozdravují - tetu Majdu prý milují. Posílá jim granulky do té mlsné papulky, k tomu "ňáký" dobrý mls - VELKÝ POZDRAV A MOC PUS!!! - posílají Kelynka, Bobánek, Maxíček a Kimeček
Také zdravím, podle posledních info vše odcházelo z Gdaňbsku směr Praha včera. Takže počítám že v půlce týdne to tu bude, pak musím vypočítat ceny a hned to hodím na stránky.