Děkuju holky ... ale netřeba ničeho
připadá mi,že čím častěji odcházejí ...tím jsem více otupělá
..pro mě ta noc byla ale opět plná bolesti,smutku,loučení a smíření s tím, že to s čím se tady denně potýkám je někdy bezmoc a zároveň velká lítost , když nemůžete pomoci ..během dvou let jsem ji už zažila a nejen u svých vlastních : 16,5letá Nelinka (srnčí pinč) oči byly bez jiskry,tělo vzdává svůj boj a cítíte ten pach,který je nezapomenutelný ... opravdu je ! Pak Leo můj malý král ... ano poznáte to,když odchází ..zase ten nezaměnitelný stejný pach,když tělo řekne dost a ani injekce přímo do srdce nezabránila tělu neodejít, pak moje Mája ... a zase ten pach, dokážu ho identifikovat na 100% byla jsem sní do posledního vydechnutí a nikdy nezapomenu na její cestu vzhůru a doteď nepochopím proč,bojovala jsem o ní jako blázen,zbytečně jsem ji trápila všemožnými testy na krev,rtg,injekcema,antibiotikama,snahou pomoci,zachránit ji a přitom ona už nechtěla,nedokážete se smířit, že je konec,mrzí mi to dodnes,odešla zdevastovaná,rozpíchaná,s kanylkou v noze,chtěla jsem prostě aby žila,dávala ji infuze,všechno marné..chtěla odejít v klidu...nechtěla jsem věřit tomu, že to co cítím je skutečné a tak známé
a teď Baru...přišlo to a opět to cítím,křičím ne,to snad ne ...bylo to neomylné a opět tak známé,nemělo cenu ji trápit,tělo pomalu vyhasíná a bojujete jen sami se sebou ale víte,že to je konec.. s ránem přišlo i vysvobození a zbyly jenom vzpomínky ...svíčka pro ni hořela a hoří stále... bolí to stejně,nejsem zcela otupělá!
A vím,že to v útulku nebude poslední zvíře,které mi tady zůstane do konce (Albi s nemocným ohromným srdcem)
ale jsem připravená na vše...snad,vlastně ani nevím kolik toho je člověk schopen unést ...
Omlouvám se za moje myšlení ale té smrti mám už vážně dost...
A abych se asi nenudila u Rolničky nastala změna .... ozval se údajný majitel ...pokud dodá veškeré doklady jako její platný pas s číslem čipu a očkovací průkaz (bude následovat mé ověření u veterináře) plus budou majitelem uhrazeny veškeré náklady z veteriny atd , poté bude majiteli vrácena..trochu mi na tom všem ale ,,nesedí,, tvrzení ,že by to měl být kluk ...dotyčný si to celou dobu prý myslel
jen doufám,že tohle všechno není jen hloupý žert,neboť bych vylítla jak čert z elektriky a věřte,že domlouvat se s někým a handrkovat se ...to fakt nechci ! dotyčný tvrdí,že má vše na co jsem se ho ptala a vše předloží i když nedokázal odpovědět na pár otázek týkajících se znaků pro jeho fretku! Musím ale pozastavit nabídku Rolničky do ,,Adopce,, a touto cestou se všem zájemcům omlouvám.Vše bude vyjasněno až v listopadu,kdy dotyčný navštíví náš útulek.