(((
(((

Martino, nemohli byste prosím dát na úvodní stránku vašich stránek jak klubových tak klubka nápis OTOSPECTRIN NE a odkaz někam na vysvětlivky.. je to tolik případů.. stále s stím setkáváme.. a fretky trpí a trpí.. šlo by to? myslím, že je to dost vážné téma.. promyslete to prosím. Díky, Alena
 Martino, nemohli byste prosím dát na úvodní stránku vašich stránek jak klubových tak klubka nápis OTOSPECTRIN NE a odkaz někam na vysvětlivky.. je to tolik případů.. stále s stím setkáváme.. a fretky trpí a trpí.. šlo by to? myslím, že je to dost vážné téma.. promyslete to prosím. Díky, AlenaAlena FB píše:LIDIČKY proboha.. OTOSPECTRIN NE !!!!!!!!!!!!! Máme velké varování na stránkách a fotky Meddy bez oušek, které jí odpadly právě po léku Otospectrin. Bohužel není jediný případ. Takových je moc moc.. Nevím, kam vyvěsit velkou ceduli... Ach ti veterináři..Martino, nemohli byste prosím dát na úvodní stránku vašich stránek jak klubových tak klubka nápis OTOSPECTRIN NE a odkaz někam na vysvětlivky.. je to tolik případů.. stále s stím setkáváme.. a fretky trpí a trpí.. šlo by to? myslím, že je to dost vážné téma.. promyslete to prosím. Díky, Alena

Já se z toho zblázním.. Poslouchal na jméno a teď volám jak blázen ale bohužel, řekla bych, že ohluchl a nebo je hodně vyčůraný..
   Já se z toho zblázním.. Poslouchal na jméno a teď volám jak blázen ale bohužel, řekla bych, že ohluchl a nebo je hodně vyčůraný..   

letáčky jsem nějaké udělala, rozdala jsem nějaké na výstaavě v Brně, dala jsem další k MVDr. Jeklovi a plánuji alespoň tímto způsobem šířit dál.. vím, že by stačilo kdyby lidi četli.. ale.. bohužel většina věří veterináři a není možné jim to mít za zlé... bohužel to odnesou fretky..  to je jako s granulemi...
 letáčky jsem nějaké udělala, rozdala jsem nějaké na výstaavě v Brně, dala jsem další k MVDr. Jeklovi a plánuji alespoň tímto způsobem šířit dál.. vím, že by stačilo kdyby lidi četli.. ale.. bohužel většina věří veterináři a není možné jim to mít za zlé... bohužel to odnesou fretky..  to je jako s granulemi... je to běh na dlouhou tra't  A.
 je to běh na dlouhou tra't  A. Zatím to vypadá tak na 10 až 15 000  za tu operaci.. Proto se Alča z Luckou z fretčího útulku z MB rozhodly mi pomoci a zkusí pro Bédíčka založit sbírku, aby jsme to finančně zvládli.. Za čež jsem naprosto vděčná.. A moc děkuji.. Kdyby jste někdo chtěl, můžete podpořit nás a nebo všechny freťukly z útulku a mrknout se na Bédíčkovy fotky na http://www.fretkyboleslav.estranky.cz/c ... lecba.html  kde je Bédíček a Meddynka..
 Zatím to vypadá tak na 10 až 15 000  za tu operaci.. Proto se Alča z Luckou z fretčího útulku z MB rozhodly mi pomoci a zkusí pro Bédíčka založit sbírku, aby jsme to finančně zvládli.. Za čež jsem naprosto vděčná.. A moc děkuji.. Kdyby jste někdo chtěl, můžete podpořit nás a nebo všechny freťukly z útulku a mrknout se na Bédíčkovy fotky na http://www.fretkyboleslav.estranky.cz/c ... lecba.html  kde je Bédíček a Meddynka..   
 Nokiika@seznam.cz  Dala bych ho sem, ale nevím jestli to jde..
  Nokiika@seznam.cz  Dala bych ho sem, ale nevím jestli to jde..Zpět na PRVNÍ POMOC při náhlém problému
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník