no chce to čas
 no chce to čas

když jí vidím že bude konat potřebu hned j dám na záchod a pak dostane pamlsek ale nemůžu být pořád u klece a hlídat jí bohužel
 když jí vidím že bude konat potřebu hned j dám na záchod a pak dostane pamlsek ale nemůžu být pořád u klece a hlídat jí bohužel  

Johana píše:Co vim, freťák múže přijít do řije cca už v 8. měsíci věku.

upirek píše:je možné aby byl freťak v říjí už když má 4měsice???

upirek píše:je možné aby byl freťak v říjí už když má 4měsice???

a dnes když jsme mu  vyčistily klec a daly nove stelivo hned bylo venku. a to mu před tím stelivo co použivame nikdy nevadilo.
 a dnes když jsme mu  vyčistily klec a daly nove stelivo hned bylo venku. a to mu před tím stelivo co použivame nikdy nevadilo.     
 Dala jsem jí pod gauč vak a spokojeně si v něm spí. Jenže před pár týdny začala pod gaučem i konat potřebu, což dřív nikdy nedělala, chodila si vždycky jen na svá obvyklá místa. Co vám budu vykládat, odsouvat každý den gauč a vytírat pod ním tentononc není nic u čeho bychom chtěli zůstat natrvalo (naštěstí koberce nevedeme). Když jsem jí její oblíbený vak přesunula jinam, odmítá tam spát, evidentně chce spát jen pod tím gaučem, přestože má k dispozici asi ještě tři různé pelechy, boudičky a jiné vychytávky. V těch prostě spát nebude. Jak to udělat, aby se odnaučila dělat pod gaučem binec a případně jak ji naučit na jiný pelech? Díky moc předem za podnětné připomínky.
 Dala jsem jí pod gauč vak a spokojeně si v něm spí. Jenže před pár týdny začala pod gaučem i konat potřebu, což dřív nikdy nedělala, chodila si vždycky jen na svá obvyklá místa. Co vám budu vykládat, odsouvat každý den gauč a vytírat pod ním tentononc není nic u čeho bychom chtěli zůstat natrvalo (naštěstí koberce nevedeme). Když jsem jí její oblíbený vak přesunula jinam, odmítá tam spát, evidentně chce spát jen pod tím gaučem, přestože má k dispozici asi ještě tři různé pelechy, boudičky a jiné vychytávky. V těch prostě spát nebude. Jak to udělat, aby se odnaučila dělat pod gaučem binec a případně jak ji naučit na jiný pelech? Díky moc předem za podnětné připomínky.

. Ušetří to trochu práce a fleky na parketách
. Ušetří to trochu práce a fleky na parketách 
 chce to opravdu zkoušet, co by mohlo zafungovat
  chce to opravdu zkoušet, co by mohlo zafungovat
 obcas jde na svuj zachod, ale to jen proto, aby ukazala jak je uzasna, jakmile neni pod dohledem, tak kdekoliv, nejvic me vytocila bobkem v rohu postele, vynalada jsem ji a opet tam
  obcas jde na svuj zachod, ale to jen proto, aby ukazala jak je uzasna, jakmile neni pod dohledem, tak kdekoliv, nejvic me vytocila bobkem v rohu postele, vynalada jsem ji a opet tam   ovsem jak dostala na zadek, tak tam diky bohu nechodi. Tot povazuji za velky uspech, doufam, ze ji snad naucim chodit na jeji WC, ted povazuji za velky uspech, ze chodi alespon do koupelny
  ovsem jak dostala na zadek, tak tam diky bohu nechodi. Tot povazuji za velky uspech, doufam, ze ji snad naucim chodit na jeji WC, ted povazuji za velky uspech, ze chodi alespon do koupelny  

Zpět na Je to čuně aneb (ne)čistotnost fretky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník