Martina: No jo, no, co nadělám
, jedna holka už šla na mazlíka a jeden kluk půjde taky, když si je nechám doma, taky by do chovu nešli... Aspoň dva kluci by měli jít do chovu (i když teda ne do chovatelské stanice, bohužel, ale lepší něco, než nic) a jedna holčička (i když čtvrttchoří) včera odjela, pojede až do Asie, do Kazachstánu, tak z toho mám radost.
A stále mi zbývá čtvrttchoří kluk, s bílýma packama, asi ho v říjnu přihlásím na výstavu a až ji vyhraje (což by podle Erin mohl
) tak mu snad konečně chovatele najdu. A jeden polotchoří kluk a jedna holka a jedna čtvrttchoří holčička, hodně černá s černým čumáčkem, sestřička té co bude v Kazachstánu. Jejich třetí sestra šla taky na mazlíka, ale ta měla maličko divný tvar hlavy (takové to zahnuté klenutí lebky nad čumákem, já si toho ani nevšimla, ale Erin jo - ale až napodruhé, takže to opravdu moc vidět nebylo -, takže ta šla na mazlíka cíleně). Ale to už jsme dost mimo téma, omlovám se.
No, každopádně kdyby sis to rozmyslela, tak polotchořího kluka (nebo holčičku) můžeš mít.