www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

ha , a mě se ještě nikdo neptal ,pokud tak smýšlíš , podrobím tě výslechu a to pod  lampou ,ne lampičkou !
  ha , a mě se ještě nikdo neptal ,pokud tak smýšlíš , podrobím tě výslechu a to pod  lampou ,ne lampičkou ! 

no on ten Adidas, zlatíčko největší, snad nakonec zůstane mně! A beru ho i s Arnoštem, Edou a holčičkama, lampa nelampa!
 no on ten Adidas, zlatíčko největší, snad nakonec zůstane mně! A beru ho i s Arnoštem, Edou a holčičkama, lampa nelampa!  Marti za mystifikaci se neomlouvej, já jsem albíny taky "nemusela", ale po tom, co jsem tu měla Arnyho s Elvisem, tak jsem taky změnila názor! Jinak gratulace - výborná volba střeštiprdla Elvise... No ona v tomhle případě by byla výborná volba jakákoli, holky potvrdí, že jsou to pokladi všiciii!!!
 Marti za mystifikaci se neomlouvej, já jsem albíny taky "nemusela", ale po tom, co jsem tu měla Arnyho s Elvisem, tak jsem taky změnila názor! Jinak gratulace - výborná volba střeštiprdla Elvise... No ona v tomhle případě by byla výborná volba jakákoli, holky potvrdí, že jsou to pokladi všiciii!!! www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 ))
))

, jedna holka už šla na mazlíka a jeden kluk půjde taky, když si je nechám doma, taky by do chovu nešli... Aspoň dva kluci by měli jít do chovu (i když teda ne do chovatelské stanice, bohužel, ale lepší něco, než nic) a jedna holčička (i když čtvrttchoří) včera odjela, pojede až do Asie, do Kazachstánu, tak z toho mám radost.
, jedna holka už šla na mazlíka a jeden kluk půjde taky, když si je nechám doma, taky by do chovu nešli... Aspoň dva kluci by měli jít do chovu (i když teda ne do chovatelské stanice, bohužel, ale lepší něco, než nic) a jedna holčička (i když čtvrttchoří) včera odjela, pojede až do Asie, do Kazachstánu, tak z toho mám radost. ) tak mu snad konečně chovatele najdu. A jeden polotchoří kluk a jedna holka a jedna čtvrttchoří holčička, hodně černá s černým čumáčkem, sestřička té co bude v Kazachstánu. Jejich třetí sestra šla taky na mazlíka, ale ta měla maličko divný tvar hlavy (takové to zahnuté klenutí lebky nad čumákem, já si toho ani nevšimla, ale Erin jo - ale až napodruhé, takže to opravdu moc vidět nebylo -, takže ta šla na mazlíka cíleně). Ale to už jsme dost mimo téma, omlovám se.
 ) tak mu snad konečně chovatele najdu. A jeden polotchoří kluk a jedna holka a jedna čtvrttchoří holčička, hodně černá s černým čumáčkem, sestřička té co bude v Kazachstánu. Jejich třetí sestra šla taky na mazlíka, ale ta měla maličko divný tvar hlavy (takové to zahnuté klenutí lebky nad čumákem, já si toho ani nevšimla, ale Erin jo - ale až napodruhé, takže to opravdu moc vidět nebylo -, takže ta šla na mazlíka cíleně). Ale to už jsme dost mimo téma, omlovám se. 

za dobrotu na žebrotu ! Výslech tedy bude veřejný,ale každý z Vás přinese nějakou dobrotku fretečkám aby ztoho něco měli ...něco za něco
  za dobrotu na žebrotu ! Výslech tedy bude veřejný,ale každý z Vás přinese nějakou dobrotku fretečkám aby ztoho něco měli ...něco za něco   .Stulitt již nemusí,nebot včera oblíbencům koupila granulky a pastu.Díky Stulittko.
 .Stulitt již nemusí,nebot včera oblíbencům koupila granulky a pastu.Díky Stulittko.
 Přijela se na nás podívat fretčí kamarádka Nelinka a vybrala si podle povahy Edwarda,kterého jsem doporučila a udělala dobře. Nelinka se bála a Eďánek je nekonfliktní ,raději se ztáhne a vyčkává co ona ,dá najevo,že se nemusí bát ...prostě velký gentleman! Mám zněj ohromnou radost.Nová rodina je od Klatov a budu čekat na zprávy,jak se to u nich vyvine dál..jsem sama zvědavá!
 Přijela se na nás podívat fretčí kamarádka Nelinka a vybrala si podle povahy Edwarda,kterého jsem doporučila a udělala dobře. Nelinka se bála a Eďánek je nekonfliktní ,raději se ztáhne a vyčkává co ona ,dá najevo,že se nemusí bát ...prostě velký gentleman! Mám zněj ohromnou radost.Nová rodina je od Klatov a budu čekat na zprávy,jak se to u nich vyvine dál..jsem sama zvědavá!
 A zítra Elvis, pokud se nemýlím... No a Adidas, to je teda překvapení... Tady byl nejklidnější a nejhodnější... Tak snad najde rodinu, u které se bude mít dobře... Stýská se mi...
 A zítra Elvis, pokud se nemýlím... No a Adidas, to je teda překvapení... Tady byl nejklidnější a nejhodnější... Tak snad najde rodinu, u které se bude mít dobře... Stýská se mi... www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

ze všech šesti nejakčnější, teda aspoň co byli u mě... budeš spokojená a Dýzl taky
 ze všech šesti nejakčnější, teda aspoň co byli u mě... budeš spokojená a Dýzl taky 
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

a je strašně ukecanej.Pasta mu moc chutná,ale granulky mu moc nejedou (Vitakraft) ale možná se mi to jen zdá.Přes noc sní třeba půlku misky,ale přes den moc nepapá
 a je strašně ukecanej.Pasta mu moc chutná,ale granulky mu moc nejedou (Vitakraft) ale možná se mi to jen zdá.Přes noc sní třeba půlku misky,ale přes den moc nepapá   .Na záchodek nechodí a když mu ho přendam do toho rohu kam chodí tak jde zase do toho kde ten záchod byl.Dneska mu koupíme ten větší,snad už tam bude chodit,ale bojim se,že tam bude mít pak málo místa.Jo a abych nezapomněla..co dostával za granulky když byl v útulku?
  .Na záchodek nechodí a když mu ho přendam do toho rohu kam chodí tak jde zase do toho kde ten záchod byl.Dneska mu koupíme ten větší,snad už tam bude chodit,ale bojim se,že tam bude mít pak málo místa.Jo a abych nezapomněla..co dostával za granulky když byl v útulku?
Zpět na Fretčí útulek Klubko - FUK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků