rada uz bych se konecne s nekym setkala
 rada uz bych se konecne s nekym setkala  a opet jako kazdy vikend jsem mimo prahu
 a opet jako kazdy vikend jsem mimo prahu 

akorát tedy já můžu až večer... (cca půl sedmá)
 akorát tedy já můžu až večer... (cca půl sedmá)

ne každej je nezaměstnanej jako já
 ne každej je nezaměstnanej jako já 
 snad příště
 snad příště

, my bychom chuť měli, ale nikoho z fóra ještě osobně neznám a nikdy jsem na procházce na Vyšehradě nebyla, takže nevím kam a jak koho poznám. Jediné poznávací znamení by byla fretka
, my bychom chuť měli, ale nikoho z fóra ještě osobně neznám a nikdy jsem na procházce na Vyšehradě nebyla, takže nevím kam a jak koho poznám. Jediné poznávací znamení by byla fretka   .
 .
 ale to neni problem.Kdyzatk muzem klidne ve dvou
 ale to neni problem.Kdyzatk muzem klidne ve dvou 

...a tedy v kolik a kde bychom se sešli? Dneska je celkem vedro, ta by to asi chtělo min. až od tý sedmí večer.
...a tedy v kolik a kde bychom se sešli? Dneska je celkem vedro, ta by to asi chtělo min. až od tý sedmí večer.
 Ale myslim, že se dlouho hledat nebudeme, tchoříci jsou poznávací znamení na dálku
 Ale myslim, že se dlouho hledat nebudeme, tchoříci jsou poznávací znamení na dálku  

...dobrá, budeme tam na osmou. Třeba se k nám ještě někdo přidá
...dobrá, budeme tam na osmou. Třeba se k nám ještě někdo přidá 

...hlavně okolo osmé už je slunce kousek od obzoru, tak tolik nebude pálit, no i tak se radši budeme držet spíše ve stínu asi..třeba nám nakonec ještě začne pršet
...hlavně okolo osmé už je slunce kousek od obzoru, tak tolik nebude pálit, no i tak se radši budeme držet spíše ve stínu asi..třeba nám nakonec ještě začne pršet  ale to snad ne
 ale to snad ne
 Musíme určitě zopakovat někdy po 20. srpnu, až se vrátím z chalupy, pokud se vám bude chtít
 Musíme určitě zopakovat někdy po 20. srpnu, až se vrátím z chalupy, pokud se vám bude chtít  přece jen dlužím pozvání na pití
 přece jen dlužím pozvání na pití 

třeba další seznamování vyjde úspěšněji...i když ta moje héérečka!!
 třeba další seznamování vyjde úspěšněji...i když ta moje héérečka!!  A my jsme také rádi
  A my jsme také rádi 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků