Po dlouhé době zdravím, nemám teď moc času, takže na fórum nechodím, echo o tom, co se tam zase děje jsem dostala od Marcely. Včera jsem tam byla udělat zle, ale zle bylo spíš mně!!! Ty fretečky vzadu samozřejmě nepřiznal a pustit mě tam nepustil, ale ty chuděrky vepředu - no přesně jak psala Demi. Jelikož KVS absolutně nic nezmůže, pokud tam budou mít jídlo a pití (jak mi řekl pán z KVS do telefonu, volala jsem tam hned ve čtvrtek, když jsem se to dozvěděla), tak jsem tomu debilovi řekla, že do tejdne bude vše v pořádku, ať si kouká nastudovat, v čem fretky maj bejt atd. samozřejmě jsem mu o těch válečkách říkala už tehdy asi milionkrát i o ostatním, ale to šlo asi jedním uchem dovnitř a druhym uchem ven... Teď jsme prostě v absolutně neřešitelný situaci, nevyřeší to KVS a my sotva něco můžem, díky zákonům v ČR... Tak aspoň ať majco nejlepší podmínky, jen teda nevím, jak s těma chuděrkama vzadu, těm sotva ty podmínky zlepší
no tak třeba KVS usoudí, že je to opravdu v nepořádku (pán taky do telefonu říkal, že by musela ta zvířata být klinicky poškozená, což by o tý březí chuděrce vepředu usoudit mohli). Já tam ještě dnes jedu a za týden znova, a pak každej tejden. Jednou bude ty mladý zezadu chtít prodat a bude je muset dát na prodejnu, takže budu kontrolovat, že jsou aspoň v pořádnejch podmínkách, když už nezmůžem nic jinýho
jen nevim, co budeme dělat, až si zase pořídí další a další a další, no řvu už teď, tenhle debil si asi nedá říct, sliboval, nesplnil, včera sliboval znovu a pochybuju, že splní. Děvčata, je mi smutno