Ahoj, tak píšu jak to s Raráškem vypadá. Rorýsovy se přitížilo, nejdříve zvracel cokoliv co pozřel, poté několik dní nejedl vůbec. Je Vychrtlý na kost. Byla jsem s ním v Ivet s tím, že už se nemohu dívat na jeho trápení, bolestně sebou škubal v křečích dávivých
Fretkounovi udělali znovu sono. Našli mu ložisko na játru a zvětšenou slinnou žlázu. Dostal spoustu injekcí a atb. Situace se zase posledních několik dní zdála lepší, začal papat sám, dáváme A/D vykrmovací konzevičky ale včera večere jsem ho pustila, že mu připravím antibiotika a zase, dostal strašný záchvat blinkací, škubal sebou, padal na bok, neudržel se na nožkách. Dala jsem mu léky až se uklidnil a nakrmila jsem ho. V poledne jsem ho zase nakrmila. Odpoledne zase záchvat, vyzvracel vše co jsem do něj dostala. Doktorka říkala že na citologii je slabý a že by to znamenalo obrovské riziko a nejspíš by to nepřežil a že kdyby chřadnul zřejmě mu nepomůžeme. Je mi to tak líto, mam poslední týdny stále bolesti břicha ze stresu. Ještě sem nikdy nepřišla o zvířátko po takové nemoci
V uterý jdem na kontrolu do Ivet. Na bílou horu dojet nemůžu, ale zvážím to s manželem jestli bychom to nezkusili. Kristýna