Dnes jsme byli u p. dr. znovu a říkala, že to je bohužel k té nemoci, píchla mu steroidy a glukózu a pokud se nerozežere, tak že ho budeme muset zítra uspat, jinak že by postupně zemřel hlady
 . Doma se vrhl na misku, trošku se najedl. Je mi jasné, že už bude brzo konec, ale nechce se mi ho uspávat, nechci ho "zabít". Nepřijde mi, že by se trápil (zatím), klidně s ním budu chodit na injekce, jen aby si ten "čas" vybral sám a zemřel přirozeně.
 . Doma se vrhl na misku, trošku se najedl. Je mi jasné, že už bude brzo konec, ale nechce se mi ho uspávat, nechci ho "zabít". Nepřijde mi, že by se trápil (zatím), klidně s ním budu chodit na injekce, jen aby si ten "čas" vybral sám a zemřel přirozeně.Máte někdo podobnou zkušenost nebo radu?
Děkuji

. Tak se dnes ještě poradím s dr. o dalším postupu.
 . Tak se dnes ještě poradím s dr. o dalším postupu.
 Môj freťák je inak v dobrej kondícii, len ocásek má mizerne ochlpený, miestami skoro holý, ale inak má srsť výbornú. A ďalší problém, na ktorý sme prišli je, že celkom dosť pije. Blbé je, že ja ani len netuším, koľko by mohol mať rokov. Keď som si ho brala z útulku, vyzeral na 3-4 a teraz po 2,5 roku vyzerá na 3-4
 Môj freťák je inak v dobrej kondícii, len ocásek má mizerne ochlpený, miestami skoro holý, ale inak má srsť výbornú. A ďalší problém, na ktorý sme prišli je, že celkom dosť pije. Blbé je, že ja ani len netuším, koľko by mohol mať rokov. Keď som si ho brala z útulku, vyzeral na 3-4 a teraz po 2,5 roku vyzerá na 3-4