Ano, veterinu Benemaster v Náchodě mi doporučil fretkař, ale tak, že přechází k němu, protože původní veterinář (Novotný, klinika Canisvet v Provodově-Šonově) je drahý. A o tom mým prý slyšel, že je dobrej. Ten jeho původní veterinář mu prý fretky ze všeho vyléčil.
V seznamu vetů je z HK kraje jen jeden vet, a to v HK. Já jsem z Náchoda. A ani k němu není žádné info o zkušenostech od ostatních fretkařů.
Dnes jsem teda byla u toho drahého veterináře ze Šonova. Tobbíska si tam nechal na vyšetření, odpoledne zavolá. Bude to sice stát asi 2000, ale on to potřebuje. Navíc včera zvracel
a to dost, pít ani jíst nechtěl. Takhle se po zvracení ještě nechoval. Nikdy takhle moc nezvracel. Jen se podíval na vodu a šlo to ven. Po telefonické poradě s novým veterinářem jsem mu stříkačkou celý den podávala černý čaj se sirupem, který v sobě udržel. Už nezvracel, jen hodně spal. Takže opravdu měl radost, že ho budím kvůli hnusnýmu čaji. Dnes mu prý dají infuzi. Prohmatávali mu bříško a moc se jim nelíbily uzliny. Jsou prý zvětšené:o( což minulý týden v Benemastru mi neříkali, že by něco nahmatali. Nevím jestli se dají uzliny takto rychle zvětšit. Doufám, že to je jen tím, že zvracel.
Ptali se taky na to kdo ho kastroval. A moc se netvářili. Nevím co si myslet. O Benemasteru jsem nikdy neslyšela nic špatného. Ovšem ne od fretkařů.
Taky mi řekli, že má už vyšší věk - 6 let. Tak mi tím asi naznačovali.. víte co..
No celý den bulím.