martina píše:nádhera, to je moc fajn, že se tak rychle spřátelili a že fretečka už není smutná)
že se klukovi víc líbí činčila bych i věřila, jsou krásný. jen pozor, aby neskončila jako svačinka ;o)

Na dnešek už spolu spali v jedné kleci.Sice se ráno hned poprali,ale jinak dobrý.Ted je to tak,že si jeden druhého nevšímá,ona spí u mě v posteli a on si hraje na balkoně s hračkama.Jinak je to děsný krvelačník,měla jsem dvě fretky od miminka,ale takhle tedy ani jedna nekousala.Od včera,nerada to přiznávám,musíme mít na mladého rukavice.Snad je to jen na pár dnů než se zklidní.Jsme už obě s dcerou dokousané,ale fakt fest.Dcera mu říká "ten co brzdí o kosti".Pokud jde o čivavku,tak už jí k němu ted raději nepouštím,jak začal včera ráno kousat,tak se bojíme,že by jí ublížil.I ostatní zvěř je obezřetná a drží se od něj dál.Všimla jsem si,že nekouše když je vydováděný a vyhraný,tak toho využíváme a mazlíme.Jak je odpočatý,tak je jak piraňa.Ještě jsem ho za celé dva dny neviděla jíst granule,jenom maso,okurku,jogurt,vitamínovou pastu,prostě všechno krom granulí.Tak jsem mu dnes ráno maso nedala a čekám,že až si pohraje,že už se do nich snad pustí.
  Na dnešek už spolu spali v jedné kleci.Sice se ráno hned poprali,ale jinak dobrý.Ted je to tak,že si jeden druhého nevšímá,ona spí u mě v posteli a on si hraje na balkoně s hračkama.Jinak je to děsný krvelačník,měla jsem dvě fretky od miminka,ale takhle tedy ani jedna nekousala.Od včera,nerada to přiznávám,musíme mít na mladého rukavice.Snad je to jen na pár dnů než se zklidní.Jsme už obě s dcerou dokousané,ale fakt fest.Dcera mu říká "ten co brzdí o kosti".Pokud jde o čivavku,tak už jí k němu ted raději nepouštím,jak začal včera ráno kousat,tak se bojíme,že by jí ublížil.I ostatní zvěř je obezřetná a drží se od něj dál.Všimla jsem si,že nekouše když je vydováděný a vyhraný,tak toho využíváme a mazlíme.Jak je odpočatý,tak je jak piraňa.Ještě jsem ho za celé dva dny neviděla jíst granule,jenom maso,okurku,jogurt,vitamínovou pastu,prostě všechno krom granulí.Tak jsem mu dnes ráno maso nedala a čekám,že až si pohraje,že už se do nich snad pustí.

Držím palce a kdyby něco tak volejte Jana
 Držím palce a kdyby něco tak volejte Jana Jinak jsem mu odpoledne maso obalila do máčených granulí,tak to snědl,ale pokoušel se granule separovat.Ted spolu spí v jedné hamace,ale do klece bez rukavic ještě nesáhnu.Zdá se mi,že to kousání už není tak hrozné jako včera,snad to bude dobrý.Dnes vážen na veterině 710 g .Má obrovský tlapy a hlavu,bude to mimořádně veliký kluk.Dnes jsem se rozhodla,že bude mít kamaráda k sobě věkem.Kryšpínka už jen spí a jen občas se jde proběhnout a to ho moc nebaví.S ní už by si moc neužil.Ona je ráda,že je tam,ale už je na něj asi stará,chce svůj klid.Do konce týdne by měl mít dvouměsíčního kamaráda,chlapečka.Aby k sobě kluci byli věkem a mohli si hrát.Kryšpínka bude ráda,že má společnost a kluci se spolu vyblbnou.Manžel už to nekomentuje,jenom se drží za hlavu a říká "já to věděl"
 Jinak jsem mu odpoledne maso obalila do máčených granulí,tak to snědl,ale pokoušel se granule separovat.Ted spolu spí v jedné hamace,ale do klece bez rukavic ještě nesáhnu.Zdá se mi,že to kousání už není tak hrozné jako včera,snad to bude dobrý.Dnes vážen na veterině 710 g .Má obrovský tlapy a hlavu,bude to mimořádně veliký kluk.Dnes jsem se rozhodla,že bude mít kamaráda k sobě věkem.Kryšpínka už jen spí a jen občas se jde proběhnout a to ho moc nebaví.S ní už by si moc neužil.Ona je ráda,že je tam,ale už je na něj asi stará,chce svůj klid.Do konce týdne by měl mít dvouměsíčního kamaráda,chlapečka.Aby k sobě kluci byli věkem a mohli si hrát.Kryšpínka bude ráda,že má společnost a kluci se spolu vyblbnou.Manžel už to nekomentuje,jenom se drží za hlavu a říká "já to věděl"  
 Nový kamarád mu určitě prospěje. Budu s napětím očekávat jeho váhu a velikost až dospěje, je pravda, že tlapky má pořádné. No a manžel...přežije
 Nový kamarád mu určitě prospěje. Budu s napětím očekávat jeho váhu a velikost až dospěje, je pravda, že tlapky má pořádné. No a manžel...přežije  Držím moc tlapky a podrbání všem...
 Držím moc tlapky a podrbání všem... 
 Zpět na PRVNÍ POMOC při náhlém problému
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků