www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 Nakryté snad nebudou, protože na mláďata už je docela pozdě, zvlášť pokud spolu byli pořád, to už by mláďata musela být. Na druhou stranu je divné, proč by je neměli. Holt se to asi pozná až když je uvidíš. Ráda bych pomohla, ale mám toho sama dost, a teď jsem nabídla dočasný azyl jedné nechtěné fretce, pokud se tedy podaří ji dopravit do Prahy, takže bohužel nejspíš pomoct nemůžu
 Nakryté snad nebudou, protože na mláďata už je docela pozdě, zvlášť pokud spolu byli pořád, to už by mláďata musela být. Na druhou stranu je divné, proč by je neměli. Holt se to asi pozná až když je uvidíš. Ráda bych pomohla, ale mám toho sama dost, a teď jsem nabídla dočasný azyl jedné nechtěné fretce, pokud se tedy podaří ji dopravit do Prahy, takže bohužel nejspíš pomoct nemůžu  , ale snad se najdou jiní ochotní lidé. Držím palce. Napiš pak, až budeš mít víc informací, jak to vypadá.
, ale snad se najdou jiní ochotní lidé. Držím palce. Napiš pak, až budeš mít víc informací, jak to vypadá.

www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 , jinak se potom domluvíš s holkama po tom 14.8., ju?
, jinak se potom domluvíš s holkama po tom 14.8., ju? www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

nejdůležitější je, že už fretky nikdy mít nebude!!! A na to osobně dohlídnu!!!
 nejdůležitější je, že už fretky nikdy mít nebude!!! A na to osobně dohlídnu!!! www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 a nestačím se divit jen co je pravda! Stulitt : je jasné, že fretky k sobě vemem.Jak již psala Majda budeme na dovolené atd. Už vím ,že Jana ti volala atd ... ale prosím o jednu jedinou věc a to , že dočasný majitel uhradí veškeré náklady na vet.péči ! To by měl, protože my budeme prosit všechny okolo aby nám přispěli a on bude bez starostí ...ano jsem docela naštvaná,
  a nestačím se divit jen co je pravda! Stulitt : je jasné, že fretky k sobě vemem.Jak již psala Majda budeme na dovolené atd. Už vím ,že Jana ti volala atd ... ale prosím o jednu jedinou věc a to , že dočasný majitel uhradí veškeré náklady na vet.péči ! To by měl, protože my budeme prosit všechny okolo aby nám přispěli a on bude bez starostí ...ano jsem docela naštvaná,

až pojedeme na veterinu....
 až pojedeme na veterinu....
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

ráno dostali kuřecí, zbytek kuřecího jim dám před koupáním, aby neňafali, i když si fakt myslim, že to bylo ryze z hladu... Začínám taky uvažovat, že si necháme jednu holčičku (útulku by odpadly náklady na kastraci a očkování), v pondělí přijde Advocate, tak je zakápnu a tak v pátek nebo v sobotu bych zkusila, jestli by jí moje partička přijala, tak uvidíme... Zatim takhle, vůbec nestíhám, vše nafotim a fotky (pouze pro odvážlivce) pak dám na net... Zatim ženský, jdu se psychicky připravit!
 ráno dostali kuřecí, zbytek kuřecího jim dám před koupáním, aby neňafali, i když si fakt myslim, že to bylo ryze z hladu... Začínám taky uvažovat, že si necháme jednu holčičku (útulku by odpadly náklady na kastraci a očkování), v pondělí přijde Advocate, tak je zakápnu a tak v pátek nebo v sobotu bych zkusila, jestli by jí moje partička přijala, tak uvidíme... Zatim takhle, vůbec nestíhám, vše nafotim a fotky (pouze pro odvážlivce) pak dám na net... Zatim ženský, jdu se psychicky připravit! www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 Zkus klec vydrbat octovou vodou, nebo v tomto případě spíš trochu naředěným octem, pohlcuje pachy i naleptává usazeniny z moči (vím to od morčat). A můžeš do toho pak dát fretky bez obav z chemie, ocet jim neublíží. Místo šití hamaky se mi osvědčilo použít starou mikinu, jen se do ní udělají dírky a přiváže se, je to dvojitá látka, můžou zalízt dovnitř i být nahoře, pro holky se dají použít i samotné rukávy. přijde mi to jednodušší, než něco šít
 Zkus klec vydrbat octovou vodou, nebo v tomto případě spíš trochu naředěným octem, pohlcuje pachy i naleptává usazeniny z moči (vím to od morčat). A můžeš do toho pak dát fretky bez obav z chemie, ocet jim neublíží. Místo šití hamaky se mi osvědčilo použít starou mikinu, jen se do ní udělají dírky a přiváže se, je to dvojitá látka, můžou zalízt dovnitř i být nahoře, pro holky se dají použít i samotné rukávy. přijde mi to jednodušší, než něco šít  

Všichni jsou samozřejmě zasvrabení, kluci vypadají docela dobře, hubení nejsou, jeden albínek má ukousnutý kousek ouška (zřejmě následek jejich společného bydlení) všichni jsou v říji...S holčinama je to horší ...obě mají špatná očička (zánět), jedna víc, dostaly kapičky a ty se budou 3x denně kapat, jsou hubeňonké, jedna má falešku, druhá ...buď začíná říjit nebo jí říje končí, zatím nevíme zda není nakrytá, možné je všechno. Já jen pevně doufám, že není. U té co má falešku jsme nabraly podezření, že možná i porodila, ale co se stalo s mláďaty .....jsou to jen naše úvahy, ale ani paní doktorka to nevyloučila
 Všichni jsou samozřejmě zasvrabení, kluci vypadají docela dobře, hubení nejsou, jeden albínek má ukousnutý kousek ouška (zřejmě následek jejich společného bydlení) všichni jsou v říji...S holčinama je to horší ...obě mají špatná očička (zánět), jedna víc, dostaly kapičky a ty se budou 3x denně kapat, jsou hubeňonké, jedna má falešku, druhá ...buď začíná říjit nebo jí říje končí, zatím nevíme zda není nakrytá, možné je všechno. Já jen pevně doufám, že není. U té co má falešku jsme nabraly podezření, že možná i porodila, ale co se stalo s mláďaty .....jsou to jen naše úvahy, ale ani paní doktorka to nevyloučila  kontrolovala jim bříška a cecíčky. Každopádně všichni půjdou na kastraci, hned jak se vrátím budu to řešit.
 kontrolovala jim bříška a cecíčky. Každopádně všichni půjdou na kastraci, hned jak se vrátím budu to řešit. Ono je dost možné, že jedna (nebo obě, a teď už ta druhá má novou říji) porodila, a při jejím stavu se mláďata narodila mrtvá. Rozumější od jejího těla by bylo nezabřeznout, ale fretky jsou v tomhle přešlechtěné. Jak veterinář bude řešit možnou březost při kastraci? V takhle ranném stadiu to z ultrazvuku nepozná, a nevím, jestli obzvlášť pro fretku, která není v dobrém stavu, kastrace při březosti není dost riziková.
 Ono je dost možné, že jedna (nebo obě, a teď už ta druhá má novou říji) porodila, a při jejím stavu se mláďata narodila mrtvá. Rozumější od jejího těla by bylo nezabřeznout, ale fretky jsou v tomhle přešlechtěné. Jak veterinář bude řešit možnou březost při kastraci? V takhle ranném stadiu to z ultrazvuku nepozná, a nevím, jestli obzvlášť pro fretku, která není v dobrém stavu, kastrace při březosti není dost riziková. 

, vzala jsem nějaký kapsičky od Shiny cats (já mejm tohle nedávám, ale když byli zvyklí na ty konzervy, tak jsem si řekla, že jim ty tři kapsičky už neublíží)... No těch "pár" stovek za tohle jsem na kontě ještě měla
, vzala jsem nějaký kapsičky od Shiny cats (já mejm tohle nedávám, ale když byli zvyklí na ty konzervy, tak jsem si řekla, že jim ty tři kapsičky už neublíží)... No těch "pár" stovek za tohle jsem na kontě ještě měla  , Advocate od Majdy taky zaplatim, paní veterinářka dnes nic nechtěla, tak ještě něco pošlu na konto...
, Advocate od Majdy taky zaplatim, paní veterinářka dnes nic nechtěla, tak ještě něco pošlu na konto... www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 ). Jinak hovínka pouze v záchodcích!!! No prostě jsou to prdelky největší, asi vám je holky ani nedám!!!
). Jinak hovínka pouze v záchodcích!!! No prostě jsou to prdelky největší, asi vám je holky ani nedám!!!  zatim pa, jdu si dát sprchu a odsmradit se...
 zatim pa, jdu si dát sprchu a odsmradit se... www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

Zpět na Fretčí útulek Klubko - FUK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků