), sama jsem z velké části právě kvůli tomu vegetarián. Jenže fretky maso jíst musí (a granule jsou samozřejmě taky "maso").
 ), sama jsem z velké části právě kvůli tomu vegetarián. Jenže fretky maso jíst musí (a granule jsou samozřejmě taky "maso").

Edward je krásný jméno a krásnej freťák, toho si možná vezme neteř, hodně o tom peřmýšlí... A co se týče toho pána: jak jsem řekla, osobně budu kontrolovat ten zverimex (jestli dřív nekrachne), aby tam neměl další fretky, víc v mých silách není...
 Edward je krásný jméno a krásnej freťák, toho si možná vezme neteř, hodně o tom peřmýšlí... A co se týče toho pána: jak jsem řekla, osobně budu kontrolovat ten zverimex (jestli dřív nekrachne), aby tam neměl další fretky, víc v mých silách není...
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

na včerejším videu to byl ten v hamace... je největší, ale moc hodnej, v kleci umí krásně na záchůdek (jako všichni!) ovšem nevim, jak to bude mimo klec (nemám jak vyzkoušet)... Ten se zlatavym nádechem (takovou barvu jsem fakt ještě neviděla, opravdu medově hnědá) je Edward a toho si možná vezme ta neteř...
 na včerejším videu to byl ten v hamace... je největší, ale moc hodnej, v kleci umí krásně na záchůdek (jako všichni!) ovšem nevim, jak to bude mimo klec (nemám jak vyzkoušet)... Ten se zlatavym nádechem (takovou barvu jsem fakt ještě neviděla, opravdu medově hnědá) je Edward a toho si možná vezme ta neteř...
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 A teď k Advocate a ušnímu svrabu: potřebuju se zeptat, jestli nevíte, jak se svrab přenáší? Jak už jsem psala, převlíkám se a myju, ale jestli třeba neni přenositelnej přes trávu na psa? A jak je to s fretčím ušním svrabem v interakci s lidským těhotenstvím? Jestli náhodou víte, tak písněte, jinak zavolám vetovi... Zítra budu aplikovat Advocate, mám dva spot ony po 0,8 ml, jeden spot on jsou prý 4 dávky, takže mám osm dávek. Takže 1 dávka na jednu fretku, 2 dávky mi zbydou, mohu je preventivně rozdělit mezi svý 4 tchoře? Až budu aplikovat azylákům, tak tu jednu dávku rozdělim ještě na dvě a kápnu do každýho ucha, je to tak? Nebo se i při ušním svrabu aplikuje za krk? Nezlobte se za otázky, svrab jsme nikdy neměli, tak nevim... Díky za odpovědi!
 A teď k Advocate a ušnímu svrabu: potřebuju se zeptat, jestli nevíte, jak se svrab přenáší? Jak už jsem psala, převlíkám se a myju, ale jestli třeba neni přenositelnej přes trávu na psa? A jak je to s fretčím ušním svrabem v interakci s lidským těhotenstvím? Jestli náhodou víte, tak písněte, jinak zavolám vetovi... Zítra budu aplikovat Advocate, mám dva spot ony po 0,8 ml, jeden spot on jsou prý 4 dávky, takže mám osm dávek. Takže 1 dávka na jednu fretku, 2 dávky mi zbydou, mohu je preventivně rozdělit mezi svý 4 tchoře? Až budu aplikovat azylákům, tak tu jednu dávku rozdělim ještě na dvě a kápnu do každýho ucha, je to tak? Nebo se i při ušním svrabu aplikuje za krk? Nezlobte se za otázky, svrab jsme nikdy neměli, tak nevim... Díky za odpovědi! www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

hlavně že je tam odstavec jak kráva pro lidi co Advocate aplikujou, ale o tomhle ani ň... ach jo, tak děkuju za upozornění!!! Jinak Edward je ještě jinak hněděj/měděnej než na tý fotce... odpolko vyfotim detail, jestli to půjde... Jinak Adidasovi/Frantovi zasypávám to bebíno na zádech (od rvaček) dětskym zásypem... Udělá se mu tam stroupek a pak když přijdu, tak to má zas roztrhlý... Jj, Edík začíná bejt nějakej kousavej nejen k fretkám
 hlavně že je tam odstavec jak kráva pro lidi co Advocate aplikujou, ale o tomhle ani ň... ach jo, tak děkuju za upozornění!!! Jinak Edward je ještě jinak hněděj/měděnej než na tý fotce... odpolko vyfotim detail, jestli to půjde... Jinak Adidasovi/Frantovi zasypávám to bebíno na zádech (od rvaček) dětskym zásypem... Udělá se mu tam stroupek a pak když přijdu, tak to má zas roztrhlý... Jj, Edík začíná bejt nějakej kousavej nejen k fretkám 
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 8ml by se ti do inzulinky fakt nevešlo, ta je jen na 1ml, je toho 0,8ml
 8ml by se ti do inzulinky fakt nevešlo, ta je jen na 1ml, je toho 0,8ml 

) a byl chvilku na kšírkách... Edu jsem samozřejmě nevyfotila, tak zítra, Věrka může potvrdit, že ta jeho barva je fakt prazvláštní, krásná... Holčičky jsou prdelinky nejkrásnější, akorát Eliška furt tahá Amálku, to ale jen tak nepřestane... Amálka má pipku furt stejnou... Všichni chodí velevzorně na hajzlíky!!! Toť zatím vše, dnes konečně brzy do hajan... Pa zítra a všem co sledují posíláme štípaný od těch malejch paňárů mojich
) a byl chvilku na kšírkách... Edu jsem samozřejmě nevyfotila, tak zítra, Věrka může potvrdit, že ta jeho barva je fakt prazvláštní, krásná... Holčičky jsou prdelinky nejkrásnější, akorát Eliška furt tahá Amálku, to ale jen tak nepřestane... Amálka má pipku furt stejnou... Všichni chodí velevzorně na hajzlíky!!! Toť zatím vše, dnes konečně brzy do hajan... Pa zítra a všem co sledují posíláme štípaný od těch malejch paňárů mojich 
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

Je teda fakt, že stisk má jako pitbul, ale to je tou říjí. K té jeho barvě jsem pojala podezření, že ta jeho zlatá barva je možná malinko přizlatěná tím obarvením srsti od toho hnoje, ve kterém žili. Albínci jsou totiž taky hezci zlatí
 Je teda fakt, že stisk má jako pitbul, ale to je tou říjí. K té jeho barvě jsem pojala podezření, že ta jeho zlatá barva je možná malinko přizlatěná tím obarvením srsti od toho hnoje, ve kterém žili. Albínci jsou totiž taky hezci zlatí   Snad se brzy zbaví toho svraboucha a po kastraci z nich budou už úplní mazlíci. Oni jsou sladcí i teď, jen s nima mlátí ty hormony. Přeju jim všem do budoucna krásnej novej domov. A fakt smekám před Lenkou, která ač toho má sama teď dost, se o ně tak úžasně stará.
 Snad se brzy zbaví toho svraboucha a po kastraci z nich budou už úplní mazlíci. Oni jsou sladcí i teď, jen s nima mlátí ty hormony. Přeju jim všem do budoucna krásnej novej domov. A fakt smekám před Lenkou, která ač toho má sama teď dost, se o ně tak úžasně stará.
 Johanko, že teď nemůžeš přispět finančně, s tím si nedělej vůbec hlavu! Uvědom si, jak pomáháš neustále tady na fóru: důležitejma radama a slovama útěchy! Když si vzpomenu na březen, kdy jsem měla Bastíka po operaci a lítali jsme s ním dvakrát denně na veterinu, tak si vzpomínám, jak jsem s radostí četla nejen tvoje příspěvky, že nám držíte palce a podporujete nás, to mi tenkrát taky moc pomohlo, nebyli jsme v tom sami... Finanční pomoc mi byla nabídnuta i z Čech (z FOFRu, z klubovejch peněz), ale myslím, že tyhle peníze budou prďolky potřebovat u holek v útulku mnohem víc (kastrace, očkování), já jsem do nich zatim něco vrazila, zatím můžu nějakou tu tisícovku postrádat, než se malej/malá narodí, ale například jsme včera dostali od Věrky ty granule a to je hnedle přes 500,- (ještě jednou děkujeme!), a proto jim dneska ještě koupim hamáčky, protože ty provizorní už jsou docela jetý... aspoň si něco odvezou s sebou do útulku (pítka, misky, záchůdky, hamáčky, deky...)... Jinak třeba stelivo normálně používám Molly z Intersparu míchaný s pomerančovym Biokatsem, což se mi ale u azylantů neosvědčilo (doma maj moji víc záchodků, tak i hrudkovitost je dobrá, ale azylanti maj v každý kleci jen jeden a ten Biokats vůbec nehrudkuje, dělá jen bláto), takže používám jen to Molly, který je teda úúúžasný (jak fretčí zverlit!), no a stojí jen 70,- Kč 10kg pytel! Takže na stelivu neschudnem
 Johanko, že teď nemůžeš přispět finančně, s tím si nedělej vůbec hlavu! Uvědom si, jak pomáháš neustále tady na fóru: důležitejma radama a slovama útěchy! Když si vzpomenu na březen, kdy jsem měla Bastíka po operaci a lítali jsme s ním dvakrát denně na veterinu, tak si vzpomínám, jak jsem s radostí četla nejen tvoje příspěvky, že nám držíte palce a podporujete nás, to mi tenkrát taky moc pomohlo, nebyli jsme v tom sami... Finanční pomoc mi byla nabídnuta i z Čech (z FOFRu, z klubovejch peněz), ale myslím, že tyhle peníze budou prďolky potřebovat u holek v útulku mnohem víc (kastrace, očkování), já jsem do nich zatim něco vrazila, zatím můžu nějakou tu tisícovku postrádat, než se malej/malá narodí, ale například jsme včera dostali od Věrky ty granule a to je hnedle přes 500,- (ještě jednou děkujeme!), a proto jim dneska ještě koupim hamáčky, protože ty provizorní už jsou docela jetý... aspoň si něco odvezou s sebou do útulku (pítka, misky, záchůdky, hamáčky, deky...)... Jinak třeba stelivo normálně používám Molly z Intersparu míchaný s pomerančovym Biokatsem, což se mi ale u azylantů neosvědčilo (doma maj moji víc záchodků, tak i hrudkovitost je dobrá, ale azylanti maj v každý kleci jen jeden a ten Biokats vůbec nehrudkuje, dělá jen bláto), takže používám jen to Molly, který je teda úúúžasný (jak fretčí zverlit!), no a stojí jen 70,- Kč 10kg pytel! Takže na stelivu neschudnem  zachvilku jdu kydat a pak musíme s mamkou nějak aplikovat ten Advocate... Držte pěsti a mějte se, snad dnes vyfotím toho Édu... Pa
 zachvilku jdu kydat a pak musíme s mamkou nějak aplikovat ten Advocate... Držte pěsti a mějte se, snad dnes vyfotím toho Édu... Pa www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

www.stulitts-pets.wbs.cz
 www.stulitts-pets.wbs.cz

Zpět na Fretčí útulek Klubko - FUK
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků