(( Běloši se spolu tolik nervou (rozhodně nemá ani jeden z nich nikde nic), tchoři se možná trochu rvou, ale Eda ho rozhodně nerve tolik, aby z toho měl rozedraný ty strupy... Naštěstí jsou normálně rozdělený tak, že to jde, ale když čistim klece (dvakrát denně), tak  musim dát kluky všechny spolu, takže mu to vždycky rozederou - ach jo... Musim zítra vyčistit tu původní voliéru, abych je při čištění dávala separátně... Mám tedy zkusit místo dětského zásypu framikoin???
(( Běloši se spolu tolik nervou (rozhodně nemá ani jeden z nich nikde nic), tchoři se možná trochu rvou, ale Eda ho rozhodně nerve tolik, aby z toho měl rozedraný ty strupy... Naštěstí jsou normálně rozdělený tak, že to jde, ale když čistim klece (dvakrát denně), tak  musim dát kluky všechny spolu, takže mu to vždycky rozederou - ach jo... Musim zítra vyčistit tu původní voliéru, abych je při čištění dávala separátně... Mám tedy zkusit místo dětského zásypu framikoin??? Ad barvy: já se v tom ale vážně vůbec nevyznám, takže budu věřit vám, holky... Ono je stejně nakonec fuk, jak se ta barva jmenuje, hlavně že jsou krásní!
 A to jsou!!! Žabko, Arnošta vřele doporučuju, je nááádhernej a je i hodnej, až na to, že ho honí ty hormony a zkouší kousat (dnes ani jednou!), tak to zkus doma nějak protlačit... Aspoň bych věděla, že bude v dobrých rukou, jako Adidas... Začínám si uvědomovat, že se budu muset loučit, chjo, to teda nevim, jak to zvládnu...
 A to jsou!!! Žabko, Arnošta vřele doporučuju, je nááádhernej a je i hodnej, až na to, že ho honí ty hormony a zkouší kousat (dnes ani jednou!), tak to zkus doma nějak protlačit... Aspoň bych věděla, že bude v dobrých rukou, jako Adidas... Začínám si uvědomovat, že se budu muset loučit, chjo, to teda nevim, jak to zvládnu...

, potápěli se ve vodě a měli ztoho děsnou prču,já o něco míň ,neboť voda byla naprosto všude.Eli se ohání a tahá Amálku .Amálka se parádně rozdováděla také a s Eli byly nerozlučná dvojka.Skvělej pohled na šťastná zvířata ! Kluci potom kvokali jak o závod,když přišli na řadu. Elvis je teda ukvokanej až běda,hubu nezavřel po celou dobu venčení,byl moc rád že může skotačit a běhat,taky se ráchal ve vodě , všechno dokonale prošmejdil a s Arnoštkem si pěkně vyhráli ,než se Arnošt do mě zamiloval !
 , potápěli se ve vodě a měli ztoho děsnou prču,já o něco míň ,neboť voda byla naprosto všude.Eli se ohání a tahá Amálku .Amálka se parádně rozdováděla také a s Eli byly nerozlučná dvojka.Skvělej pohled na šťastná zvířata ! Kluci potom kvokali jak o závod,když přišli na řadu. Elvis je teda ukvokanej až běda,hubu nezavřel po celou dobu venčení,byl moc rád že může skotačit a běhat,taky se ráchal ve vodě , všechno dokonale prošmejdil a s Arnoštkem si pěkně vyhráli ,než se Arnošt do mě zamiloval !