takže zatím se mějte líp než my.
 takže zatím se mějte líp než my.

tak se vás chci zeptat,zda jste neměl někdo podobnou situaci a co jste dělali?mazlím se s ním,věnuji mu i dost času,aby nežárlil,spí s námi v ložnici ale už nevím co můžu víc dělat.
tak se vás chci zeptat,zda jste neměl někdo podobnou situaci a co jste dělali?mazlím se s ním,věnuji mu i dost času,aby nežárlil,spí s námi v ložnici ale už nevím co můžu víc dělat. prosím poraďte mi něco..
 prosím poraďte mi něco..

je to zlatíčko,ale pěkně umanutej tvrdohlavec.
 je to zlatíčko,ale pěkně umanutej tvrdohlavec. 

spíše se koušou navzájem,ale honí se taky navzájem.ilustrační video zde
 spíše se koušou navzájem,ale honí se taky navzájem.ilustrační video zde

. Tak jsem si je vzal na klín, pěkně aby byli u sebe a oba hladil a vískal kožíšek. Nakonec leželi o sebe hlavičkami a spali. Tak jsem je opatrně přenesl do velké klece, dal do spacáku a čekal. Chodil jsem je kontrolovat a sledovat, zda se neděje něco špatného. NIC !! Noc byla v pohodě a druhý den ráno se v kleci pohybovali v klidu jako dříve !! Ještě občas se Josh snažil Kima chytat, ale bylo to takové nějaké nedůrazné. No a od toho dne už jsou zase spolu bez problémů Takže tady máte jeden malý návod, jak na to !
 . Tak jsem si je vzal na klín, pěkně aby byli u sebe a oba hladil a vískal kožíšek. Nakonec leželi o sebe hlavičkami a spali. Tak jsem je opatrně přenesl do velké klece, dal do spacáku a čekal. Chodil jsem je kontrolovat a sledovat, zda se neděje něco špatného. NIC !! Noc byla v pohodě a druhý den ráno se v kleci pohybovali v klidu jako dříve !! Ještě občas se Josh snažil Kima chytat, ale bylo to takové nějaké nedůrazné. No a od toho dne už jsou zase spolu bez problémů Takže tady máte jeden malý návod, jak na to !  

Zpět na Naše první fretka... a naše první druhá fretka, ano či ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků